Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (3.09 secunde)
Deseori vorbim de telefoane extraordinar de scumpe de la producatori precum Vertu, Tag Heuer si altii.
Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern. Grosimea de numai 5,55 mm il plaseaza in fruntea clasamentului celor mai subtiri telefoane din lume.
(STUDIU) Dependenta de telefoane inteligente si internet, o boala psihologica Medicii psihiatri trag un semnal de alarma in legatura cu dependenta tinerilor de telefoanele inteligente si internet, militand ca aceasta sa fie recunoscuta drept o boala psihologica, relateaza duminica France Presse.
Daca tot mai multe obiecte vor ajunge sa fie dotate cu senzori si conectate la Internet, care va fi punctul terminus al acestei tendinte? ... "In urmatorii 10 ani, lumea fizica va deveni din ce in ce mai incarcata cu dispozitive capabile de a trimite si a recepta informatie.
In 2011 au fost lansate mai multe produse care folosesc senzorii pentru a consuma resursele mai eficient si care fac totodata viata de zi cu zi mai usoara.
La nivelul anului 2010, 4 miliarde de persoane (60% din populatia planetei) detineau un telefon mobil, iar 12% dintre acestea aveau telefoane inteligente (a caror rata de penetrare creste cu mai bine de 20% in fiecare an).
Acest lucru se intampla cu o frecventa tot mai mare, revolutionand industrii intregi. ... Surpriza este aceea ca dispozitivele conectate la Internet nu se limiteaza la computere, telefoane mobile sau tablete.
Daca Apple foloseste o rezolutie de 1024x768 de pixeli, ceilalti producatori s-au indreptat spre ecrane cu un aspect wide si o rezolutie de 1280x800 de pixeli.
Sistemul de operare • iOS Singurele tablete cu sistem de operare iOS sunt evident cele produse de Apple, iPad si iPad 2. ... In comparatie cu concurenta, tabletele Apple sunt construite integral de producatorul din Cupertino.
Tablete - manualul incepatorului (1) De curand am fost nevoit sa raspund mai multor persoane la intrebarile "ce este o tableta?" si "ce faci cu ea?".
Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
"Este cu siguranta un caz extrem. ... Topul celor mai bune telefoane din lume in functie de baterie! ... Politia a arestat 3 barbati aflati aproape de locul incidentului, fiind insa eliberati dupa ce s-a descoperit ca nu aveau nicio legatura cu ce s-a intamplat.
Cu siguranta va amintiti de jocul Snake care se gasea pe orice telefon mobil din anii 1990. ... Pentru acele telefoane, clientii platesc si 800 de lire", scrie The Telegraph.
Android pentru telefoane si tablete, si Chrome OS pentru notebook-uri sau desktop-uri. ... Desi in primele doua situatii nu stim cine ar prefera un sistem nou de operare, netestat si cu penetranta zero, cand sunt atatea alternative disponibile.
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
Huawei a lansat 3 smartphone-uri puternice, cu inteligenta artificiala iPhone 10 a fost detronat ieri din topul celor mai scumpe telefoane inteligente din lume.
Pe langa cele Made in Romania, va vom prezenta in special jocuri si programe pentru sisteme cu procesoare 8086, 80286, 80386, 80486, Pentium 1 sau Pentium Pro dar si raritati sau ciudatenii tehnologice ale epocii!
Noua versiune Nokia 8110 pastreaza in mare designul originalului, cu acelasi mecanism de tip slider, dar ceva mai rotunjit la conturi si cu o culoare noua, numita de producator galben banana. ... In urma cu un an a fost anuntata o noua versiune a altui model celebru, 3310.
Comisia Europeana a argumentat ca Google a utilizat sistemul de operare pentru telefoane mobile Android pentru consolidarea pozitiei dominante pe piata in mod ilegal in activitatile de cautare online.
Entuziasmata la maxim, frumoasa blonda s-a pus pe dat telefoane si a invitat la petrecere peste 50 de persoane.
google-analytics.com